Groeien wordt nog leuker.

‘Nu zitten alle verkooptrajecten, facturen, contacten en meetings in het systeem. Dat geeft een mooi overzicht, echt super!’

Teamleader. Work smarter.

Lees het volledige verhaal van Teamleader en Seeq

CRM, projectmanagement en facturatie in één online tool.

  • Optimale relaties, tevreden klanten
  • De makkelijkste weg van offerte naar factuur
  • Duidelijke stand van zaken voor elk project

Zo win je tijd met Teamleader

Werk supersnel en eenvoudig

Werkt supersnel en eenvoudig

Bespaar tijd met supersnelle en efficiënte administratie. Teamleader is zo gebruiksvriendelijk dat je meteen aan de slag kan. Aan een zacht prijsje bovendien.

Eén geïntegreerde tool

Eén geïntegreerde tool

CRM, sales, projectplanning, agenda, tijdregistratie, facturatie, ticketing en VOIP: allemaal op één platform. Dankzij de diepgaande integratie lever je nooit meer dubbel werk!

Beschikbaar op elk toestel

Beschikbaar op elk toestel

Klantgegevens raadplegen? Dat kan je via elk toestel. Je hebt alle informatie over klanten, leveranciers en partners altijd bij de hand: van het eerste gesprek tot en met de klantenservice. 

Oplossing voor de Belgische markt

Oplossing voor de Belgische markt

Klantgegevens automatisch laten aanvullen door TrendsTop? Facturen verzenden via Bpost? Teamleader koppelt probleemloos met talloze lokale voorzieningen - die steeds worden uitgebreid.

De beste support en altijd gratis.

Heb je vragen over hoe je Teamleader kunt gebruiken? Werkt iets niet naar behoren? We staan klaar om al je vragen te beantwoorden.

Meer informatie

Werkt probleemloos samen met
jouw favoriete tools

Teamleader werkt enorm efficiënt en integreert met al jouw favoriete tools. Zo creëer je de perfecte online werkplek!

Wat vinden andere ondernemers
zo goed aan Teamleader?

Een ingrijpende verandering vergt altijd aanpassingsvermogen én vertrouwen. Maar met Teamleader sloeg de scepsis al snel om in respect. Zeker omdat het systeem zich zeer vlot toonde.

Yoeri Severy
Zaakvoerder , Yappa
Lees het volledige verhaal

"Door de perfecte koppeling met ons boekhoudpakket verloopt de hele facturatie automatisch"

Marnik D'Hoore
Zaakvoerder , Bloovi
Lees het volledige verhaal

Het gebruiksgemak viel me al op bij de demoversie, zeker met de overzichtelijke look. Alles zit waar je het verwacht. Geweldig wijs ook dat we constant updates krijgen. En bij feedback spelen ze er supersnel op in, maar in een losse sfeer.

Tanguy Serraes
Zaakvoerder , Confiserie Larmuseau
Lees het volledige verhaal

Als een systeem sneuvelt door weinig gebruiksgemak, is de impact veel groter dan gedacht. Je raakt gedemotiveerd en dat straalt af op de creativiteit. Daar hebben we nu geen last meer van. Het dashboard toont alle essentiële informatie in een oogopslag: afspraken, telefoontjes, doelstellingen… En zonder laadtijden.

Paul De Mulder
Partner , De Bouwerij
Lees het volledige verhaal

Je hebt je business bij je, waar je ook bent. Alle informatie is verzameld in een systeem. Onze sales werken heel zelfstandig, opvolging van prospecten is een pak gemakkelijker geworden met Teamleader.

Danny Anthoons
Medeoprichter , Qubrik
Lees het volledige verhaal

Met Camellia S bvba gebruiken wij voor onze 3 merken Teamleader om alles in goede banen te leiden. Zowel het artikelbeheer, de CRM, de planning, de facturatie (en de integratie met Octopus) lopen naadloos in elkaar over! Teamleader staat op van ’s morgens tot ’s avonds en maakte voor ons het managen van onze gloednieuwe activiteit super makkelijk.

Stijn Verbrugghe
Zaakvoerder , Or Tea?
Lees het volledige verhaal

 

Zelf ervaren hoe je met Teamleader sneller werkt?
Probeer het gratis en vrijblijvend uit.