Word partner

Geloof jij in Teamleader?

Natuurlijk geloof jij in Teamleader. Dus waarom zou je geen Teamleader expert worden? Wij voorzien je met de nodige opleiding zodat je een uitgebreide kennis van de software vergaart. Daarnaast bieden we je onze volledige, toegewijde support. Daarbovenop krijg jij ook steeds het laatste nieuws heet van de naald!

Wil je graag andere bedrijven efficiënter laten werken?

 

Wees eerlijk: je doet niet liever. Je kan het moeilijk aan om andere bedrijven de mist te zien ingaan op vlakken waar jij net in excelleert. Dus waarom zou je je expertise niet delen om meer waarde te brengen en andere bedrijven te helpen groeien? Gebruik die kennis om ondernemingen slimmer te laten werken en nog succesvoller te worden!

Wat brengt het jou op?

Roem, winst en vrienden. Roem, want je zal vanaf nu voor altijd bekend staan als de held die het bedrijf redde. Winst, want we garanderen je een deel van de opbrengst gedurende drie jaar. En vrienden, want we zijn ervan overtuigd dat je gemakkelijk nieuwe klanten aantrekt en een betrouwbaar klantenbestand zal opbouwen.

Wat verwachten wij van jou?

Ben je een commerciële organisatie die bereid is om ons minstens 4 klanten per jaar te bezorgen, dan ben je zeker een match voor ons. Je bent ondertussen al zo ver gekomen, dus geniet van al het bovenstaande en schrijf je in voor ons partnernetwerk!