CRM-systeem

Software, zo klaar
als een klantje.


Volg je klanten op de voet
zonder één stap te verzetten.

Als je de draad kwijt bent, is goede klantenbinding een lastige zaak. Teamleader zorgt voor een overzichtelijk CRM-systeem om je database eenvoudig te beheren en elke klant perfect op te volgen. Van de allereerste meeting tot lang na de verkoop. Betaalbaar, tijdbesparend en op maat van je zaak.

Lees meer over het CRM-systeem

Facturatieprogramma

Factureren?
Geloof ons, dat wordt peanuts.

Een logge facturatie is een rem op je inkomsten. Want hoe vlotter je facturen kan uitsturen, hoe beter je cashflow. Zet je offertes moeiteloos om in facturen, geef ze meteen de juiste professionele look en laat klanten online betalen. Klaar is Kees.

Lees meer over het facturatieprogramma

Project management tool

Voorzie je straffe projecten
van een strakke planning.

‘Oh nee, vergeten!’, mag je vanaf nu vergeten. Met onze project management tool hou je elk project probleemloos op de rails. Je maakt een duidelijk overzicht van de planning, deadlines én budget.

Lees meer over de project management tool

Ticketing systeem

Vragen kost niks.

Hoe beter je service voor je leads, klanten en leveranciers, hoe meer mond-tot-mondreclame. En aangezien die gratis is, is dat mooi meegenomen. Verzamel daarom alle vragen in één centrale inbox en laat iedereen via een automatisch – maar daarom nog niet onpersoonlijk – antwoord weten dat je er werkt van maakt. Elk vraag wordt gekoppeld aan een ticket. En aan het juiste contact in je CRM-systeem. Geef toe, een no brainer.

Lees meer over het ticketing-systeem

Probeer ons twee weken uit.
Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Leg Teamleader op de rooster. En test ons twee weken uit. Vind je je draai niet? Geen probleem. Je betaalt niks. Even goede vrienden.