Software, zo klaar als een klantje.

Software, zo klaar
als een klantje.


Volg je klanten op de voet
zonder één stap te verzetten.

Als je de draad kwijt bent, is goede klantenbinding een lastige zaak. Teamleader zorgt voor een overzichtelijk CRM-systeem om je database eenvoudig te beheren en elke klant perfect op te volgen. Van de allereerste meeting tot lang na de verkoop. Betaalbaar, tijdbesparend en op maat van je zaak.

Lees meer over het CRM-systeem

Factureren? Geloof ons, dat wordt peanuts.

Factureren?
Geloof ons, dat wordt peanuts.

Een logge facturatie is een rem op je inkomsten. Want hoe vlotter je facturen kan uitsturen, hoe beter je cashflow. Zet je offertes moeiteloos om in facturen, geef ze meteen de juiste professionele look en laat klanten online betalen. Klaar is Kees.

Lees meer over het facturatieprogramma

Voorzie je straffe projecten van een strakke planning.

Voorzie je straffe projecten
van een strakke planning.

‘Oh nee, vergeten!’, mag je vanaf nu vergeten. Met onze project management tool hou je elk project probleemloos op de rails. Je maakt een duidelijk overzicht van de planning, deadlines én budget.

Lees meer over de project management tool

Vragen kost niks.

Vragen kost niks.

Hoe beter je service voor je leads, klanten en leveranciers, hoe meer mond-tot-mondreclame. En aangezien die gratis is, is dat mooi meegenomen. Verzamel daarom alle vragen in één centrale inbox en laat iedereen via een automatisch – maar daarom nog niet onpersoonlijk – antwoord weten dat je er werkt van maakt. Elk vraag wordt gekoppeld aan een ticket. En aan het juiste contact in je CRM-systeem. Geef toe, een no brainer.

Lees meer over het ticketing-systeem

Je administratie in je handpalm

Je administratie in je handpalm

Met de mobiele app hou je steeds een vinger op de pols van je organisatie. Organiseer je contactgegevens, update je CRM en voeg eenvoudig verkoopkansen toe. Start en stop je tijdsregistratie en volg de status van je facturen op, waar en wanneer je maar wilt. Klaar om ook onderweg slimmer te werken?

Lees meer over de mobiele app

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Leg Teamleader op de rooster. En test ons twee weken uit. Vind je je draai niet? Geen probleem. Je betaalt niks. Even goede vrienden.