CRM-systeem

CRM-systeem

Schep vertrouwen. Verkoop meer. Word sneller betaald.

Met uitstekende service win je niet alleen klanten, je houdt ze ook langer. CRM (Customer Relationship Management) van Teamleader is dé tool om je database eenvoudig te beheren en vlotte opvolging te verzekeren, vanaf het allereerste contactmoment tot lang na verkoop. Betaalbaar, tijdbesparend en gebouwd op maat van kmo's.

Probeer nu gratis

Eén plaats voor al je contacten
 

Beheer al je contacten via één digitale database die makkelijk toegankelijk is voor jou en je collega's. Voeg klantgegevens snel en automatisch toe, en win tijd door gegevens niet meer manueel te moeten invoeren.

Je communicatiegeschiedenis in één klik

Leer je klanten écht kennen: bekijk je communicatiegeschiedenis en pik moeiteloos in op elke conversatie. Je schept vertrouwen, stimuleert je verkoopcijfers en bespaart tijd die je anders verspilt aan een zoektocht tussen e-mails en documenten.

Afspraken, taken en calls in één gedeelde kalender

Gebruik een handige kalender om je werk te organiseren. Plan taken, vergaderingen en telefoontjes in voor jezelf en je collega’s en hou de tijd die je spendeert moeiteloos bij met behulp van tijdregistratie. Deel je agenda om inzicht in elkaars planning te krijgen en synchroniseer je kalender moeiteloos met Google Calendar, Office 365 of iCloud.

Teamleader maakt het werk makkelijker voor 45.000 gebruikers

Jonas Verschaeve

Met Teamleader kunnen we nu de administratie centraliseren en toegankelijk maken voor iedereen, op eender welk moment of apparaat.

Jonas Verschaeve
Partners for Design
Digitale offertes in je huisstijl

Digitale offertes in je huisstijl
 

Verzend professionele offertes, voorzien van je eigen branding. Sluit sneller deals door offertes online te verzenden en te laten goedkeuren: je ontvangt een notificatie zodra een potentiële klant je offerte bekijkt of aanvaardt.

Perfecte opvolging van je sales

Perfecte opvolging van je sales
 

Maximaliseer je verkoopcijfers door elke deal nauwgezet op te volgen, van het eerste contact tot de laatste factuur. Teamleader vertelt je precies wanneer je actie moet ondernemen, zodat je nog sneller deals sluit.

Slimme inzichten en bruikbare statistieken

Slimme inzichten en bruikbare statistieken

Bekijk concrete statistieken van je verkoopresultaten. Krijg een overzicht van je omzet en het totale bedrag van openstaande facturen. Hou bij hoe je presteert, stel targets in en onderneem de juiste acties om je verkoopproces elke dag bij te schaven.

Link Teamleader met je favoriete tools

Mailchimp

Sync de contacten en bedrijven in je CRM met MailChimp.

Gmail

Track verstuurde en ontvangen e-mails met de Gmail-plug-in.

Outlook

Track inkomende en uitgaande e-mail in Teamleader.

LinkedIn

Voeg contacten en bedrijven toe uit LinkedIn.

Ontdek alle integraties op de Teamleader Marketplace

Probeer Teamleader nu uit!

14 dagen gratis proefversie. Geen kredietkaart vereist.