Sales

Volg de klant door het verkooptraject

  • Iedere potentiële klant op de voet volgen
  • Je vooruitgang bijhouden voor elke fase in het verkooptraject
  • Offertes versturen vanuit Teamleader en  online laten goedkeuren
  • Resultaten van je verkoopteam beoordelen

Prospects strikken? Hou in elke fase van het verkooptraject de vinger aan de pols: van kennismaking tot factuur. Voor elke stap volg je de vooruitgang. Dankzij onze offerte software bezorg je snel een offerte via een e-mail vanuit Teamleader. Je klant geeft dan zijn goedkeuring online - met Cloudsign.

PROBEER NU GRATIS

Automatiseer je salestraject

De pipeline is het traject dat een potentiële klant doorloopt van de eerste kennismaking tot de goedkeuring van de offerte. Verdeel het verkooptraject in fasen en volg die stap voor stap op de voet. Is een fase voltooid? Dan klik je gewoon de volgende fase aan. Een handig overzicht toont wanneer elke fase werd voltooid.

Voeg deals toe

In enkele klikken voeg je een deal toe aan een contact. Geef de deal een titel, vul de herkomst in, de waarde van het contract en duid een verantwoordelijke aan. Teamleader koppelt de deal automatisch aan de contactpersoon of het bedrijf.

Vraag digitaal goedkeuring van de offerte

Vanuit Teamleader maak je een offerte op volgens de huisstijl van je bedrijf. Stel de offerte op met vrije tekst of gebruik templates uit je database. Teamleader berekent prijzen met of zonder btw. Verstuur de offerte via e-mail en vraag online goedkeuring via Cloudsign. Daar kan de klant de offerte inkijken, printen, becommentariëren en digitaal ondertekenen. Uiteraard kun je ook het Cloudsign-platform aankleden in je huisstijl.

Stuur je verkoopsteam aan

Teamleader zorgt voor inzicht in je bedrijfsactiviteit. Volg in detail op wie welke offertes uitstuurde, hoeveel offertes nog wachten op goedkeuring, wat de redenen zijn voor afgekeurde offertes, enzovoort. Definieer doelstellingen voor je medewerkers en ga in één oogopslag na of ze de gestelde targets behalen.