Teamleader agenda

Al je activiteiten in één agenda

  • Het overzicht behouden op al je taken, meetings en calls in één handige agenda
  • Je agenda delen en vrije momenten vinden
  • Je agenda synchroniseren met andere agenda’s
  • E-mailuitnodigingen verzenden vanuit je agenda

In je geïntegreerde online agenda beheer je al je taken, meetings en telefoongesprekken. Synchroniseer haar met Google Apps, Office 365 of iCloud om in elke toepassing up-to-date te zijn. En wil je een zicht krijgen op de planning van je collega's? Dan deel je je agenda's met elkaar. Je privéafspraken blijven dan uiteraard alleen zichtbaar voor jezelf.

PROBEER NU GRATIS

Geïntegreerde agenda

Teamleader biedt een geïntegreerde agenda waarin je al je taken, meetings en telefoongesprekken beheert en deelt met collega’s. Dankzij een handig dag-, week- en maandoverzicht blijf je altijd bij. Meeting inplannen? Vergelijk je agenda met die van je collega’s en vind razendsnel een vrij moment.

Beheer je afspraken

Plan een afspraak met een van je contacten en verstuur meteen een uitnodiging via e-mail. Voeg verschillende collega’s en contactpersonen aan de vergadering toe. Regel je zelf een afspraak of ga je in op een uitnodiging? Dan verschijnt die automatisch in je Teamleader-agenda. 

Synchroniseer je agenda's

Eén agenda voor al je activiteiten. Synchroniseer je Teamleader-agenda met Outlook, Office 365, Google Calendar en iCloud - en omgekeerd. Importeer je eigen agenda om dubbele boekingen en andere conflicten te vermijden. Persoonlijke afspraken blijven uiteraard onzichtbaar voor je collega's.

Automatisch je reistijd inplannen

Boek een meeting in je agenda. De integratie met Google Maps berekent meteen de reistijd die je moet voorzien en blokkeert automatisch de benodigde tijd in je agenda.