Online CRM

Alle klantgegevens binnen handbereik

  • Beheer je contacten eenvoudig en stel je doelgroepen in
  • Haal alle klantgegevens automatisch op met alleen het btw-nummer
  • Registreer elk contact met je klant
  • Verstuur je nieuwsbrief vanuit het geïntegreerde platform

Dankzij Teamleader beheer je ál je contacten snel en overzichtelijk. Je koppelt contactpersonen aan bedrijven en kent hen een functie toe. Voer je het btw-nummer van een bedrijf in? Dan haalt Teamleader automatisch alle beschikbare bedrijfsinformatie op. En je contactpersonen filteren? Dat doe je in een handomdraai met tags en segmenten.

PROBEER NU GRATIS

Beheer je contacten

Beheer je contacten

Beheer je contacten snel en efficiënt. Link hen aan een bedrijf en ken hen een functie toe. Voeg een bestaande contactenlijst aan Teamleader toe via CSV-import of de API. Voer je het btw-nummer van een bedrijf in? Dan haalt Teamleader automatisch de beschikbare bedrijfsgegevens op. En bevindt het bedrijf zich in de databank van Trends Top? Dan gebruik je ook die beschikbare financiële gegevens in Teamleader.

Actieoverzicht per klant

Via een chronologisch actieoverzicht volg je welke collega contact had met een bedrijf. En met wie, wanneer en hoe. Teamleader houdt een overzicht bij van telefoongesprekken, e-mails, meetings en facturen. Alle informatie staat per klant gebundeld. Zodat jij en je collega’s gemakkelijk op de hoogte blijven van alle communicatie met de klant.

Actieoverzicht per klant
Eenvoudige klantensegmentatie

Eenvoudige klantensegmentatie

Orden je klantenbestand door het efficiënt te segmenteren. Je deelt je klanten op volgens sector, provincie of postcode. Of je wijst hen tags toe. Met labels als ‘klant’, ‘leverancier’ of ‘medewerker’ maak je gemakkelijk het onderscheid tussen klanten en andere contacten.