Online facturatie programma

Eenvoudig factureren in enkele klikken

  • Efficiënt je prestaties factureren online - in de huisstijl van je onderneming
  • De status nagaan van je facturen in je geïntegreerde boekhoudpakket
  • In één oogopslag de prestaties bekijken die je nog moet facturerent
  • Recurrente facturen automatisch uitsturen

Teamleader's online facturatie programma helpt je om op het juiste moment een overzichtelijke factuur te versturen. Via onze online facturatie maak en verzend je facturen in een paar klikken, en beheer je hun status moeiteloos. Overschrijdt je klant de betalingstermijn? Dan krijg je automatisch een waarschuwing.

Probeer nu gratis

Factureer je tijdsregistraties

Beëindigde je jouw taak of meeting? Dan vraagt Teamleader je om de gepresteerde tijd in te geven. De tijdregistratie loopt automatisch zodra je bij Teamleader inlogt - en herstart bij elke nieuwe taak. Wil je je tijdsregistratie handmatig invoeren? Of gepresteerde uren toewijzen aan een klant of project? Dan kan dat natuurlijk ook. En download de rapporten over tijdregistratie als Excel-bestand.

Automatiseer je recurrente business

Automatiseer je recurrente business

Je factureert altijd stipt voor je recurrente business als hosting of domeinnamen. Want Teamleader verstuurt die facturen automatisch. Daarbovenop krijg je een overzicht van de toekomstige waarde van je recurrente portefeuille.

Haal voordeel uit statistiek

Haal voordeel uit statistiek

Haal nieuw inzicht uit de statistieken van projectgebonden tijdregistratie. Stel je financiële doelen in per kwartaal en raadpleeg intelligente rapporten die de vooruitgang van je gefactureerde omzet weergeven.

Beheer ongefactureerde tijd

Beheer ongefactureerde tijd

Dankzij het overzicht in de CRM-module verlies je ongefactureerde tijd niet uit het oog. Nog een extra hulp? Stel je drempel in voor ongefactureerde tijd. Is de drempel overschreden, dan krijgt de klant alsnog een factuur. Op de detailpagina van iedere klant vind je alle ongefactureerde tijd terug. Je factureert die eenvoudig door te selecteren welke geregistreerde prestaties je aan de factuur wilt toevoegen.

Laat klanten online betalen

Laat klanten online betalen

Via je eigen Invoicecloud raadplegen je klanten online hun factuur en betalen ze onmiddellijk hun openstaand saldo via de betaalopties die jij kiest: credit card, overschrijving, PayPal, iDEAL, SOFORT... Zo behoud je steeds een up-to-date facturatieoverzicht.

Link met de boekhouding

Link met de boekhouding

Teamleader koppelt de facturatiemodule aan een lijst boekhoudpakketten. Dit maakt financiële rapportering mogelijk.

Probeer Teamleader nu gratis