Project management tool

Project management tool

Lever projecten tijdig en binnen budget af, zonder complexiteit.

Een goed project vraagt veel tijd en moeite. Waarom de zaken nodeloos complex maken met ingewikkelde software? Met projectmanagement van Teamleader houd je elk project probleemloos op de rails. Dankzij de bijbehorende projectplanning-functie zet je bovendien je medewerkers optimaal in.

Probeer nu gratis

Milestones en taken voor efficiënt projectmanagement

Deel je project op in verschillende milestones en taken. Wijs ze vervolgens toe aan verschillende medewerkers en ontvang meldingen zodra taken voltooid zijn - ideaal voor drukbezette projectmanagers. Sla projecten op als template als je ze makkelijk wil hergebruiken.

Accurate tijdregistratie voor winstgevende projecten

Registreer de tijd die je aan taken en afspraken spendeert en hou projecten rendabel. Stel verschillende uurtarieven in binnen één project en creëer rapporten van het reeds voltooide werk. Factureren doe je op basis van je timetracking of een vaste prijs.

Bruikbare inzichten omtrent deadlines en budgetten

Ontdek via je projectoverzicht welke projecten vlot verlopen en welke meer aandacht nodig hebben. Op elk moment kan je nagaan hoe je medewerkers presteren en toont Teamleader je een gedetailleerd overzicht van de timings en budgetten.

Teamleader maakt het werk makkelijker voor 45.000 gebruikers

Jan Deruyck

Teamleader kan veel meer dan enkel onze verkoop ondersteunen, dankzij een superieure project- en factuuropvolging.

Jan Deruyck
In The Pocket
Externe toegang via Projectcloud

Externe toegang via Projectcloud

Geef zowel freelancers als klanten toegang tot je gepersonaliseerde Projectcloud en laat hen de status van projecten opvolgen, documenten bekijken en feedback geven. Klanten kunnen daarnaast ook geplande afspraken bekijken of je medewerkers contacteren - al beslis jij nog steeds wie toegang krijgt tot wat.

Optimale planning van je mensen

Optimale planning van je mensen

Bekijk welke teamleden beschikbaar zijn in een handig overzicht en verdeel de taken realistisch. Krijg meer inzicht in de takenlijst van je medewerkers en wijs nieuwe taken toe aan degenen met ruimte in hun planning.

Probeer Teamleader nu uit!

14 dagen gratis proefversie. Geen kredietkaart vereist.