Project planning software

 

Projecten plannen op tijd en binnen budget

  • Deadlines en budgetten respecteren met project management software
  • De workload van je werknemers optimaliseren
  • De status van een project online laten opvolgen door klanten
  • Facturen versturen op basis van budget of tijdregistratie

Werk je alleen of in team aan een project? Met de project planning sofware zorg je ervoor dat je een project overzichtelijk onderverdeelt in milestones, taken en meetings. De ingebouwde projectplanning tool garandeert een optimaal gebruik van de workload en respecteert deadlines en budgetten.

project start

 

Start een nieuw project

Geef een nieuw project een naam en startdatum. Ken het verschillende fases of milestones toe en zorg voor een vlotte opstart van je project. Teamleader volgt het gebruik van je budget op voor elke fase van een project. Factureer op basis van budget of tijdsregistratie. Definieer verschillende uurtarieven voor één project. Maak een rapport met een overzicht van het geleverde werk.

Beheer al je projecten

Het onderdeel ‘Projecten’ geeft je een volledig overzicht van alle actieve projecten en de taken die eraan verbonden zijn. In de ‘Projectplanning’ feature krijg je vat op je schema en volg je de vooruitgang van elk team op.

Project beheer
project planning

Plan een project

Ontwikkeld met de verantwoordelijkheden van een projectmanager in het achterhoofd, check je de agenda's van je collega's op hetzelfde moment en plan en ken je taken toe aan projectleden. Volg op welke actieve projecten extra aandacht vergen en welke op schema zitten. Krijg een overzicht van de workload van je teamleden en verlicht de werkdruk - of ken nieuwe taken toe indien er nog ruimte overblijft.

Werk samen (met je team en je klanten)

Definieer verschillende uurtarieven binnen hetzelfde project. Wijs een taak of project toe aan medewerkers. Stuur handig berichten via Teamleader en zorg ervoor dat je op dezelfde golflengte zit. Werk beter met je klant samen met het Projectcloud-platform en laat hen de status van een project opvolgen. Klanten kunnen ook geplande meetings raadplegen of je werknemers contacteren.

project samenwerken

Probeer nu gratis