Projectmanagement

Projectmanagement

Duidelijke stand van zaken voor ieder project

  • Respecteer deadlines en budgetten 
  • Optimaliseer de werkbezetting van je medewerkers
  • Deel de projectstatus online met de klant
  • Factureer op basis van budget of tijdregistratie

Werk je alleen of in team aan een project? Dankzij de projectmanagement module zorg je ervoor dat je deadlines en budgetten respecteert. Teamleader plaatst automatisch taken in de agenda van je medewerkers voor een optimale werkbezetting.

Probeer nu 14 dagen

Start een nieuw project

Geef het project een naam en een startdatum - en je bent vertrokken. Bepaal de milestones van het project. Teamleader volgt het budgetgebruik op per project en per milestone. Zo blijf je gemakkelijker binnen de gestelde limieten.
Factureer een project op basis van een afgesproken budget of via de registratie van de gepresteerde uren. Definieer verschillende uurtarieven binnen één project. En behoud het overzicht over alle prestaties in een handig rapport.

Beheer je project

De projectmanagement module geeft een overzicht van alle actieve projecten en van de taken die eraan verbonden zijn. Houd vat op je planning met Gantt-charts. Bekijk de bezettingsgraad van je teams en wijs taken toe aan een medewerker of team.

Werk samen (ook met klanten)

Definieer verschillende uurtarieven binnen één project. Wijs een taak of een project toe aan medewerkers. Bepaal tot welke informatie ze toegang krijgen. En garandeer dat ze op dezelfde golflengste staan met berichten via Teamleader.
Werk samen met je klant via het Cloudproject platform. Daar volgt hij de status van de milestones. En raadpleegt hij geplande meetings of de contactgegevens van je medewerkers.