Support tickets

Geef een gepast antwoord op elke vraag met ticketing.

Geef leads, klanten of leveranciers de ondersteuning die ze verdienen. Met de ticketing-functie belandt elke vraag in een centrale inbox, waarbij een automatisch antwoord je klant laat weten dat hun vraag behandeld wordt. Bovendien linkt Teamleader elk ticket automatisch aan het juiste contact in je CRM-systeem. Transparant, snel en efficiënt.

Probeer nu gratis

Eén inbox voor alle vragen
 

Bewaar het overzicht van alle vragen die je binnenkrijgt en beheer ze in één praktische inbox. Medewerkers kunnen vragen beantwoorden, bijlagen toevoegen of het ticket aan de geschikte collega toewijzen.

Elk ticket is gelinkt aan het CRM-systeem

Doordat Teamleader elk ticket aan je CRM-database linkt, krijg je een totaalbeeld van de contactpersoon die het ticket verstuurde. Ook wanneer je een contact of bedrijf bekijkt in je CRM, zie je een lijst van de tickets die aan deze persoon of organisatie toebehoren.

Van tickets naar facturen
 

Niet alle ondersteuning voor klanten is gratis. Je kan de tijd die je spendeerde aan het beantwoorden van een ticket aan je CRM-systeem toevoegen om altijd juist te factureren.

Probeer ons twee weken uit.
Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Leg Teamleader op de rooster. En test ons twee weken uit. Vind je je draai niet? Geen probleem. Je betaalt niks. Even goede vrienden.