Tijdregistratie

Verspil geen tijd met tijdregistratie.

Tijdregistratie moet gebruiksvriendelijk en eenvoudig zijn. Met de Time Tracker van Teamleader registreer je accuraat je uren, om zo correcte facturen en rapporten op te stellen. Krijg nuttige inzichten in de prestaties van je team en een helder beeld van je projecten. Allemaal in één, intuïtief menu.

Probeer nu gratis

Tijdregistratie voor elke taak of vergadering

Met Teamleader kan je tijd registreren voor elke taak, call of meeting. Link ze vervolgens aan het juiste project en de juiste klant. Of je nu de timer gebruikt of je uren achteraf ingeeft, eenvoudiger wordt tijdregistratie niet.

Eenvoudige opvolging van de prestaties van je team

De tijdregistraties van je medewerkers tonen je een overzicht van hun dag-, week- en maandbesteding. Met behulp van de statistieken krijg je meer inzicht in hoe je team presteert. Deze rapporten kan je downloaden als een Excel-file. 

Correcte facturen, gebaseerd op geregistreerde tijd

Bekijk geregistreerde uren die nog niet werden gefactureerd, en kies wat je aan je factuur wil toevoegen. Stel verschillende uurtarieven in per taaktype of medewerker - of ga voor een vaste uurprijs. Jij kiest hoe je werkt. 

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Leg Teamleader op de rooster. En test ons twee weken uit. Vind je je draai niet? Geen probleem. Je betaalt niks. Even goede vrienden.