Tijdregistratie

Verspil geen tijd met tijdregistratie.

Tijdregistratie moet gebruiksvriendelijk en eenvoudig zijn. Het resultaat? Accurate tijdregistratie die je gebruikt voor correcte facturen en rapporten, nuttige inzichten in de prestaties van je team en een helder beeld van je projecten. Bovendien kan je met Teamleader tijd registreren op drie verschillende manieren.

Probeer nu gratis

Tijdregistratie voor elke taak of vergadering

Met Teamleader kan je tijd registreren voor elke taak of vergadering. Zodra je ze afrondt, stelt Teamleader een startdatum in voor de volgende opdracht. Natuurlijk kan je ook handmatig de gewerkte tijd voor elke klant of project instellen of gebruik maken van de start/stop-tijdregistratie.

Degelijke opvolging van medewerkers

De tijdregistraties van je medewerkers tonen je een overzicht van hun dag-, week- en maandbesteding. Met behulp van de statistieken krijg je meer inzicht in hoe je team presteert. Deze rapporten kan je downloaden als een Excel-file.

Correcte facturen, gebaseerd op geregistreerde tijd

Stel een limiet in voor geregistreerde, maar ongefactureerde tijd. Als de limiet wordt overschreden, krijgt je klant automatisch een factuur. Het is mogelijk om verschillende tarieven per taaktype of vaste uurprijs in te stellen.

Probeer ons twee weken uit. Zonder gedoe. Zonder te betalen.

Leg Teamleader op de rooster. En test ons twee weken uit. Vind je je draai niet? Geen probleem. Je betaalt niks. Even goede vrienden.