Tijdregistratie

Registreer je prestaties

  • Alle gepresteerde uren manueel  of automatisch bijhouden
  • Het overzicht bewaren over de prestaties voor een klant of project
  • Je geregistreerde, factureerbare prestaties verwerken tot een factuur
  • Je ongefactureerde prestaties groeperen

Registreer je werktijd nauwgezet voor elke taak. Rond je een project af? Dan baseer je je op de gepresteerde uren om correct te factureren. In het dag- en weekoverzicht raadpleeg je de tijd die je medewerkers aan een taak of project besteedden.

PROBEER NU GRATIS

Registreer elke prestatie

Is een taak afgewerkt of een meeting afgelopen, dan vraagt Teamleader je de gepresteerde tijd in te geven. De tijdregistratie loopt automatisch zodra je bij Teamleader inlogt en herstart bij iedere nieuwe taak. Uiteraard kun je de tijdregistratie ook handmatig ingeven. Gepresteerde uren kun je ook zelf toewijzen aan een klant of project.

 

Volg je medewerkers op

De timesheets van je medewerkers geven een overzicht van de gepresteerde uren per dag, week en maand. Definieer verschillende taaktypes en analyseer welke gepresteerde uren factureerbaar zijn. Haal nieuw inzicht uit de statistieken van projectgebonden tijdregistratie. De rapporten van de tijdregistratie kun je downloaden als Excel-bestand.

 

Factureer al je tijd

Stel een drempel in voor geregistreerde maar ongefactureerde tijd. Is de drempel overschreden, dan krijgt de klant alsnog een factuur. Op de detailpagina van elke klant vind je alle ongefactureerde tijd weer. Je kan die eenvoudig factureren door te selecteren welke geregistreerde prestaties je aan de factuur wil toevoegen.