Telefoonverkeer (VoIP)

Stroomlijn je telefoonverkeer

  • De beller identificeren via CRM of een nieuw contact creëren
  • Contacten bellen met één klik
  • Handsfree bellen
  • Notities maken tijdens je gesprek

Teamleader integreert met VoiP-service Twilio. Hiermee kan je bellen en oproepen ontvangen vanuit je browser. Zo koppel je élke oproep automatisch aan de juiste klantgegevens. Miste je een telefoontje? Dan fluistert Teamleader je in wie je moet terugbellen. Want het ondersteunt Click-to-Dial - ook vanuit Outlook en Gmail.

PROBEER NU GRATIS

Weet wie jou opbelt

Krijg je een oproep van een bestaande contactpersoon? Dan opent Teamleader spontaan een detailpagina waar je notities over het gesprek kunt toevoegen. Onbekende nummers registreert de VoIP-koppeling meteen, zodat je de klantgegevens gemakkelijk toevoegt. Bel je zelf een nieuw nummer? Dan creëert Teamleader automatisch een nieuw contact.

Bel met één klik

Bel je contacten op vanuit Teamleader. Klik daarvoor op het telefoonnummer in het profiel van de klant, en kies met welk telefoonnummer je belt. Teamleader ondersteunt Click-to-Dial ook in Outlook en Gmail.

Registreer je oproepen

Teamleader registreert de duur en kostprijs van elk gesprek. De notities over inkomende én uitgaande oproepen komen rechtstreeks in het juiste klantendossier. Zo vind je de gespreksinfo achteraf gemakkelijk terug. Teamleader duidt de telefoongesprekken ook aan op de tijdlijn. Je ziet meteen het aantal gesprekken tijdens een bepaalde periode.

Vergeet nooit meer terug te bellen

Oproep gemist? Jij vergeet nooit meer om je contact terug te bellen. Want Teamleader plaatst automatisch een callback in je agenda. Is er een voicemailbericht? Dan beluister je het vanuit Teamleader.

Koop zelf nieuwe nummers

Koop gemakkelijk binnenlandse en buitenlandse telefoonnummers aan via Teamleader Voice. Zo heb je een lokaal nummer voor je buitenlandse gesprekken en betaal je de lokale prijs. De toepassingen zijn eindeloos; bijvoorbeeld een specifiek nummer per afdeling, een nummer om outbound marketing mee te doen,... Je kan steeds kiezen met welk nummer je jouw contactpersoon opbelt.