• Dinsdag 26 juni
  14:00 tot 15:00

  Automatiseer je webshop management

  Veel bedrijven genieten al van de voordelen van e-commerce software om hun online verkoop te stimuleren en om betalingen makkelijk mogelijk te maken. Maar er is meer: met een geïntegreerde CRM kunnen e-commerce bedrijven niet enkel tijd besparen, maar ook een betere klantervaring leveren en meer inzichten in koopgedrag inwinnen. 

  Ben je benieuwd naar de voordelen van een CRM systeem voor jouw webshop? Amélie Opsomer legt je alles uit wat je moet weten tijdens deze webinar. 

  Inschrijven
  Amélie Opsomer
  Gegeven door

  Amélie Opsomer

 • Dinsdag 03 juli
  11:00 tot 12:00

  Van potentiële klant tot betaalde factuur

  Als ondernemer start je een bedrijf vanuit een fantastisch idee of een passie. De administratie die daarbij komt kijken is veelal een noodzaak. Maar toch moet je zorgen dat zoveel mogelijk van je potentiële klanten evolueren tot ingeboekte factuur. 

  In deze sessie leggen we uit hoe je je hele funnel optimaliseert en automatiseert, van lead tot cash, door er slimmer mee om te springen. 

  Inschrijven
  Niels Vanden Buverie
  Gegeven door

  Niels Vanden Buverie

 • Wednesday 04 juli
  15:00 tot 16:00

  Seven burning questions by SMEs on customer experience

  Michel Falcon is een internationaal erkende expert in customer experienceTijdens het Work Smarter-event van Teamleader deelde hij zijn bijzondere visie op een people-first culture en weekte daarmee veel los bij het publiek: na afloop ontving Michel meer dan 150 vragen in zijn mailbox.

  Conclusie: Belgische kmo's zitten met heel wat vragen rond klantervaring. Daarom organiseren we samen met Michel een webinar waarin hij jouw meeste prangende vragen over customer experience beantwoordt.

  Tijdens deze engelstalige webinar (met Q&A op het einde) leer je hoe je een cultuur bouwt waarin mensen centraal staan. Deze tips kan je meteen in jouw bedrijf toepassen - ongeacht jouw sector of functie. 

  Inschrijven
 • Dinsdag 17 juli
  11:00 tot 12:00

  Slim digitaliseren

  Smartphones, Facebook en digitale tv: in ons persoonlijk leven maken we allemaal gretig gebruik van digitalisatie. We kunnen er niet omheen: digitale tools zijn alomtegenwoordig en zijn steeds makkelijker te gebruiken… maar waarom zetten we ze dan niet in op kantoor?

  Een digitale werkomgeving levert enorm veel voordelen op. Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot documenten - zeg dus maar vaarwel tegen die eindeloze zoektochten in je volledige papierwinkel - en je hebt meer tijd vrij om te focussen op écht belangrijke taken, want dankzij automatisatie laat je repetitieve routineklusjes makkelijk over aan je computer. En het is dan ook nog eens fiscaal aantrekkelijk: bij bepaalde digitale investeringen kan je profiteren van een investeringsaftrek.

  Schrijf je nu in voor deze webinar

  Inschrijven