Wat is Work Smarter?

Kom naar Work Smarter!

Onder het credo ‘Work like a pro’ brengen we op Work Smarter leergierigen uit kmo’s, start-ups en scale-ups samen. Het doel: organisaties naar een hoger niveau tillen, door hen nog professioneler, efficiënter en effectiever te laten werken. 

Wat hou jij eraan over? Hopen inspiratie van internationale topsprekers en concrete tips en tricks waar je meteen mee aan de slag kan. En niet te vergeten: waardevolle contacten met collega-ondernemers – en een goedgevulde maag.

Laat je inspireren door topsprekers en collega’s en word een echte pro.

networking

Slim netwerken met Conversation Starter

Eén van de troeven van Work Smarter: we brengen maar liefst 800 mensen samen. Mensen met wie jij ervaringen kan uitwisselen, waar je van kan leren, of die misschien wel interesse hebben in jouw business?

Om het netwerken te stimuleren, gebruiken we Conversation Starter, een app waarmee je makkelijk afspraken vastlegt met andere bezoekers. Profiel aanmaken, beschrijven waar je naar op zoek bent, en afspraken inplannen. Doodsimpel.

Koop nu je ticket en krijg eind april toegang tot de app!

Dit was Work Smarter 2018

Dit was Work Smarter 2018

Op 15 mei 2018 volgden meer dan 600 deelnemers inspirerende sessies van maar liefst 17 internationale sprekers. Bekijk de foto's en keynotes van vorig jaar en bereid je voor op een nog straffere editie in 2019!

Blog

Kan je niet wachten om slimmer te werken?
Bezoek onze blog en krijg alvast een voorsmaakje.

Van cool concept tot eigen bedrijf - het succesverhaal van Dries & Yuri

Van cool concept tot eigen bedrijf - het succesverhaal van Dries & Yuri

Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde stampten de voorbije jaren het ene succesvolle concept na het andere uit de grond. Hun passie voor ondernem
Work Smarter 2019: het succesverhaal van Tony's Chocolonely

Work Smarter 2019: het succesverhaal van Tony's Chocolonely

Dat Tony's Chocolonely het behoorlijk goed doet, is een understatement. Tony’s Chocolonely maakt ‘slaafvrije’ chocolade. Wij spraken kort met Ynzo van Zanten, Chief Evangelist en één van de gastsprekers op Work Smarter 2019.
Jurgen Ingels Blog

Ondernemerslessen uit ervaring: Jürgen Ingels, keynote-spreker op Work Smarter

Jürgen Ingels is ondernemer pur sang. Op 16 mei kan hij dan ook niet ontbreken op Work Smarter. In de aanloop naar 16 mei namen wij al even de tijd voor een korte babbel.